Cum poți face cunoscut un caz

Speranța e cea mai bună avuție. Nimeni nu e complet distrus decât cei care nu au speranța deloc.”  William Hazlitt

Atunci când primești lovituri de la viață, când ești pus în situații limită și ai senzația că nu există soluții, trebuie să ai încredere! Încredere în forțele și abilitățile proprii, încredere în oamenii de lângă tine, încredere că încă mai există oameni generoși. Nu trebuie decât să ceri ajutorul și să ridici privirea spre mâna întinsă către tine.

Te regăsești într-o situație limită? Ai nevoie de obiecte, de îmbrăcăminte sau de alte lucruri esențiale pentru un trai decent? Poți să ceri aici ajutorul!

1. Intră pe platforma Ajuta.eu.

2. Accesează secțiunea „Adaugă un caz”.

3. Alege un titlu scurt și reprezentativ pentru cazul tău, astfel încât să-l poți face remarcat în cel mai scurt timp.

4. Precizează-ne județul și localitatea. Va fi mai ușor pentru donatori să aleagă modalitatea cea mai eficientă pentru livrarea donației către tine.

5. Descrie-ne în cât mai multe detalii cazul tău! Este foarte important să știm povestea ta, pentru a identifica modalitatea cea mai bună de a te ajuta. Dacă este vorba despre o boală, ne-ar ajuta documentele justificative. Dacă este vorba despre un caz social, am aprecia dacă ai putea atașa o anchetă socială. Pentru prima etapă, este suficient să le fotografiezi și să le adaugi în formular (vezi butonul „Adaugă imagine”). Dacă ai și un film sugestiv, nu ezita să în încarci pe platformă.

În cazul în care întâmpini probleme la această secțiune, poți să ne contactezi la office@ajuta.eu

6. Nu uita să ne pui la dispoziție datele corecte de contact, așa cum ți se solicită în formular!

Prin completarea acestui formular, te angajezi să respecți toate prevederile din Termenii și Condiții.

Vei primi un mesaj de confirmare după înregistrare. Cazul tău va fi analizat de către un operator în minim două zile de la înregistrare, apoi va fi vizibil pentru donatori.