Blog

Ajutor pentru familia Sandu – Oamenilor le pasă!

12 februarie 2016 0 comentarii

Strigătul de ajutor pentru familia Sandu a avut, poate, cel mai mare ecou pe platforma Ajuta. eu. Oamenii au fost impresionați de povestea Florentinei și a celor 7 copii care locuiesc cu ea într-o singură cameră dintr-un bloc insalubru.

Este, într-adevăr, foarte greu să hrănești atâtea guri, cu venituri limitate, mai ales când trebuie să îți faci griji și pentru problemele medicale ale unora dintre copii. De aceea, orice ajutor este neprețuit, iar familia Sandu l-a primit cu zâmbetul pe buze și cu vorbe de mulțumire.

Pentru început, copiii s-au bucurat de dulciurile și jucăriile primite de la trei persoane care doresc să rămână anonime. Acestea au mai adus familiei Sandu și alimente (carne, conserve, ulei, zahăr, făină etc.)

Apoi, povestea a atras atenția unui ONG din județul Hunedoara, Asociația Așezământul Providența Divină Iulian Misionarul. Ei și-au însușit acceași misiune pe care încerăm să o îndeplinim cu succes și noi, aceea de a crea o punte de legătură între oamenii care au nevoie de ajutor și cei care îl pot oferi, necondiționat. Astfel, asociația a trimis ca ajutor pentru familia Sandu, un colet cu diverse produse de igienă, curățenie etc.

Același caz a impresionat pe Cătălina Adăscăliței de la Moinești, care a aflat despre povestea lor de pe pagina de Facebook a platformei Ajuta.eu. Ea a trimis un pachet către familie cu haine, jucării și textile.

ajutor Adăscăliței

Și Asociația Creștină de Caritate și Ajutor Ovidenia 2005 s-a implicat, oferind ajutor pentru familia Sandu prin programul Masa Bucuriei. Acest program a fost gândit astfel încât surplusul de alimente de la hipermarketurile din Bacău să poată fi distribuit persoanelor defavorizate. Alimentele care fac obiectul acestui program sunt ăn stare perfectă pentru consum, dar „din diferite motive nu mai pot fi valorificate în procesul economic (marfă cu ambalaj necorespunzător, supraproducţie, termen de valabilitate redus)”. De data aceasta, produsele au provenit de la Carrefour Bacău.

Misiunea noastră începe să prindă contur. Am întâlnit oameni generoși, cărora le mulțumim pentru că nu au ezitat să ofere ajutor pentru familia Sandu.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicata

Acest articol are 0 comentarii